Gå til hovedindhold

Air Liquide satser på bæredygtighed

air-liquide-indvier-ny-fyldestation-2-oktober-2020

Den bæredygtige agenda ligger højt i mange virksomheder for tiden – også hos Air Liquide. Derfor har vi investeret et 3-cifret millionbeløb i en ny fyldestation, som blev indviet fredag den 2. oktober 2020 efter at have været i drift siden august.

Grunden til den store investering er simpel. Vi ser vækst på det danske marked, som vi har været på i over 100 år og her ønsker vi at blive. Det skal den nye fyldestation sørge for gennem bæredygtig produktion af gas, som blandt andet kan hjælpe vores kunder reducere deres egne CO2-aftryk.

Bæredygtighed hele vejen

”Det ligger i Air Liquides DNA, at vi tænker langsigtet og på innovation”, fortæller Christian Tomsen, administrerende direktør for Air Liquide Nordics og fortsætter: ”Derfor er innovation og bæredygtighed tænkt ind i både byggeriet og driften. Hele produktionsflowet er LEAN. Kun intern og relevant trafik er tilladt på sitet. Og så gør hele anlægget brug af moderne, avanceret udstyr, som logger data til senere optimering og sparer på energien”.

Den nye lokation sparer også dyrebar tid og brændstof på transport. Den ligger nemlig lige ud til motorvejen og tættere på både kunder og depoter. ”Fyldestationen gør, at vi ikke bare kan producere mere energivenligt, men også få det ud til kunderne med kortere transportafstand. Det hjælper os med at reducere vores CO2-aftryk yderligere”, siger Christian.

”Vi håber, at investeringen ikke kun gør vores produktion mere bæredygtig, men at vi gennem den kan hjælpe vores kunder til at blive mere bæredygtige ved at levere mere energi- og klimavenlig gas. Og kan vi inspirere andre til, hvordan man bygger efter en bæredygtig tankegang, så er det jo kun et ekstra plus i bogen”, fortæller Christian.

Læs mere om den nye fyldestation og vores bæredygtige tankegang i vores blog.

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup