Gå til hovedindhold
ALbee

ALbee™

Den moderne flaske

ALbee™ – den moderne flaske, som forenkler dit arbejde

ALbee with Minitop ALbee med Minitop

Du kan få din ALbee i en 5-liters eller 11-liters bytteflaske. Det betyder, at den er velegnet til dig, der har et lille behov og ønsker en fleksibel, sikker og økonomisk løsning. Sortimentet består af 6 forskellige gasarter (argon, argonblanding, acetylen, oxygen, nitrogen og helium).

ALbee-flasken har indbygget reduktionsventil og synlig ON/OFF-arm, tydelig og brugervenlig flowregulator og en meget tydelig indholdsvisning, som giver god kontrol over forbruget. Flasken egner sig til svejsning og skæring, VVS- og HVAC-branchen.
Læs mere om ALbee COOL nitrogen.

ALbee er en moderne bytteflaske, der er blevet populær hos svejsere inden for alle områder, som ønsker en fleksibel flaske med stor kapacitet. ALbee hjælper dig med at spare tid og penge og gør dit arbejde mere sikkert og fleksibelt.

Gas til balloner

Helium till ballonger

Gør din studenterfest, børnefødselsdag, fødselsdagsfest eller bryllupsfest endnu mere festlig! ALbee™ Fly giver din fest et ekstra pift med heliumballoner. Du finder mere information om gas til balloner på ALbee Fly.

Køb din flaske online!

Du kan nemt købe din flaske online og få den leveret fragtfrit direkte til din adresse. Besøg vores ALbee webshop.

Deltag i V.I.bee Club og saml point for dine køb!

V.I.bee Club er en loyalitetsklub for dig, der bruger ALbee™. Saml point, så du kan få din næste opfyldning helt gratis. Læs mere om, hvordan du samler point, på V.I.bee Club.

ALbee, brochure

PDF - 901.89 KB

Læs mere om ALbee og ALbee Fly

Brancher, der anvender ALbee

Læs mere om anvendelse af ALbee-flasker i din branche: