Gå til hovedindhold
ALbee

ALbee™

Den moderne flaske

ALbee™ – den moderne flaske, som forenkler dit arbejde

ALbee er en moderne bytteflaske, der er blevet populær hos svejsere inden for alle områder, som ønsker en fleksibel flaske med stor kapacitet. ALbee hjælper dig med at spare tid og penge og gør dit arbejde mere sikkert og fleksibelt.

ALbee, brochure

PDF - 1.05 MB

Gasser til svejsning, skæring, og HVAC-applikationer

ALbee-flasken har indbygget reduktionsventil og synlig ON/OFF-arm, tydelig og brugervenlig flowregulator og en meget tydelig indholdsvisning, som giver god kontrol over forbruget. Flasken egner sig til svejsning og skæring, VVS- og HVAC-branchen.
Læs mere om ALbee COOL nitrogen

Du kan få din ALbee i en 5-liters eller 11-liters bytteflaske. Det betyder, at den er velegnet til dig, der har et lille behov og ønsker en fleksibel, sikker og økonomisk løsning. Sortimentet består af 6 forskellige gasarter (argon, argonblanding, acetylen, oxygen, nitrogen og helium).

Læs mere: Customer testimonial ALbee

ALbeeTM PLUS — 300 bar

ALbee Plus er udviklet specielt til dem, der har brug for mere gas, men i samme handy format, som kendes fra 200 bars ALbee. ALbee Plus indeholder samme mængde gas som en normal 20 liters gasflaske med 200 bars tryk, men har alle fordelene ved
en lille bærbar gasflaske. Man kan sige, at det er en tung letvægter!

  • 13,4 liter — 300 bar — 4,6m3 (Argonmix)
  • Samme kapacitet som 20 liter 200 bar
  • Indbygget reduktionsventil
  • Findes som Argonmix og 100% Argon
  • Ingen lejeaftale
  • Lynkobling

Download ALbee Plus brochure PDF

ALbee Fly, brochure

PDF - 502.83 KB

Gas til balloner

Gør din studenterfest, børnefødselsdag, fødselsdagsfest eller bryllupsfest endnu mere festlig! ALbee™ Fly giver din fest et ekstra pift med heliumballoner. Du finder mere information om gas til balloner på ALbee Fly.

​​​​​​​​​​​​​​Sikkerhedsdatablade

Sikker håndtering af gasser forudsætter, at du som bruger lærer produkterne og de gældende sikkerhedsbestemmelser at kende. Læs derfor altid sikkerhedsdatabladet grundigt!

Brancher, der anvender ALbee

Læs mere om anvendelse af ALbee-flasker i din branche:

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup