Gå til hovedindhold

ALIGAL™

Gasser til fødevareindustrien

ALIGAL™ – gasser til produktion af fødevarer og drikkevarer

ALIGAL™ er Air Liquides produktnavn for gasser og gasblandinger, som anvendes ved produktion af fødevarer og drikkevarer. ALIGAL-gasserne er tilpasset specielt til moderne krav inden for fødevareproduktion og produceret i overensstemmelse med de specifikationer, regelsæt og standarder, der gælder for produktion, opbevaring og distribution af fødevaregasser.

ALIGAL fødevaregasser dækker hele kæden inden for fødevareproduktion, fra håndtering af råvarer til transport af færdige fødevareprodukter. Den rene gas eller gasblandingen bevarer den naturlige farve og smag hos ferske fødevarer og drikkevarer og modvirker svind som følge af oxidering, bakterier og mug, der opstår, når fødevarer kommer i kontakt med ilten i den omgivende luft. Gasserne er farveløse og lugtfri og er underlagt strenge procedurer for fyldning og kontrol for at sikre, at du får et ensartet produkt med den rette kvalitet.

ALIGAL – anvendelsesområder

ALIGAL fødevaregasser anvendes inden for fødevareindustrien til køling, frysning, temperaturkontrol, tilsætning af kulsyre, pakning i modificeret atmosfære (MAP, Modified Atmosphere Packaging) og inertering. Alle gasser og gasblandinger er sammensat, så de opfylder fødevarebranchens krav til holdbarhed for en række specifikke fødevarer, fx fersk og forarbejdet kød, fersk kylling, ost, salat, frisk pasta, frisksmurte sandwich, snacks, bagerprodukter m.m.

ALIGAL gasser til drikkevarer anvendes bl.a. til at tilsætte kulsyre til øl og andre drikkevarer og til at forlænge holdbarheden og bevare kvaliteten af drikkevarer

Air Liquides totalløsning til fødevareprocesser

I Air Liquides totalløsning til fødevareprocesser indgår gas, teknologi, tjenesteydelser og et udstyrsprogram i form af bl.a. fryse- og køleudstyr, reduktionsventiler, gascentraler og andet gastilbehør til håndtering af gasser. Vi skræddersyr din løsning alt efter dine krav til kvalitet, hygiejne og produktion. Vores eksperter inden for fødevareapplikationer og fødevareteknologi hjælper dig med at designe, installere og idriftsætte samt optimere din fødevareproces.

Læs mere om vores totalløsning til fødevareindustrien.

Levering af ALIGAL

Air Liquide leverer ALIGAL i forskellige volumener og koncentrationer på flasker.

Har du brug for gas i store mængder, kan vi levere den i flydende form via tankbil. Vi installerer i så fald en egnet tank og fordamper med kontrol af dit gasforbrug. 

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges, fx gascentraler og udtagsposter.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Sikkerhedsdatablade og brochurer

Læs mere om ALIGAL:

Brancher, der anvender ALIGAL

Læs mere om anvendelse af ALIGAL i din branche:

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup