Gå til hovedindhold

ALNAT™

Produktprogram til varmebehandling

ALNAT™ er Air Liquides produktprogram til varmebehandling af metaller

Air Liquide tilbyder et omfattende produktprogram – ALNAT™ – til varmebehandlingsløsninger, som i væsentlig grad forbedrer komponenters metallurgiske og mekaniske egenskaber. Vores ALNAT-løsninger hjælper dig med at kontrollere atmosfæren i din varmebehandlingsovn, så du opnår en sikker, effektiv og pålidelig proces. ALNAT omfatter levering af gas, gasudstyr og en række tjenesteydelser, som gør, at du kan opbygge, anvende og kontrollere atmosfæren i din ovn. Vi tilbyder proces- og sikkerhedsrevisioner, hvis du ønsker at optimere anvendelsen af ovnen, og vi kan også hjælpe dig med fejlfinding. Desuden tilbyder vi uddannelse af dit personale, så du opnår en sikker, fleksibel og effektiv proces. Vi tilbyder også tjenesteydelser inden for analyse og kontrol med henblik på at optimere atmosfære, proces- og gasovervågning m.m.

Varmebehandling er en vigtig del af produktionskæden, hvor ønskværdige egenskaber opnås, fx for transmissionskomponenter inden for bilindustrien.

Læs mere om forarbejdning af metaller under Stål- og metalforarbejdning og Metallurgi.

Levering af ALNAT

Air Liquide leverer gas i forskellige volumener og koncentrationer på flasker.

Har du brug for gas i store mængder, kan vi levere den i flydende form via tankbil. Vi installerer i så fald en egnet tank og fordamper med kontrol af dit gasforbrug.

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges, fx gascentraler og udtagsposter.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Brancher, som anvender ALNAT

Læs mere om anvendelse af ALNAT i din branche:

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup