Gå til hovedindhold

ALTOP™

Flasken med indbygget reduktionsventil

ALTOP™ – flasken med indbygget reduktionsventil

ALTOP leveres med indbygget reduktionsventil i den ergonomisk udformede beskyttelseshætte. En indholdsvisning viser flaskens indhold, også når ventilen er lukket, og den praktiske on/off-arm gør, at du nemt kommer i gang med arbejdet. Du skal blot tilslutte slangen, indstille flowet og gå i gang med at svejse. Lynkoblinger får du af os!

ALTOP Air Liquide

Top-familien – Air Liquides praktiske flasker

Air Liquides praktiske flasker EXELTOP™, ALTOP™, SMARTOP™ og ALbee™ med MINITOP™-flaskehoved udgør tilsammen vores Top-familie.

Læs mere om Top-familien.

Med ALTOP arbejder du effektivt, når du svejser

ALTOP er flasken til dig, der svejser og gerne vil arbejde effektivt uden at give afkald på sikkerheden. ALTOP giver dig fire vigtige fordele – du sparer tid, penge og gas, samtidig med at du arbejder sikkert.

Spar tid

Den indbyggede reduktionsventil og on/off-armen gør, at flasken altid er klar til brug.

Spar penge

Du slipper for udgifter til indkøb og vedligeholdelse af reduktionsventiler. Vi foretager regelmæssig kontrol af din ALTOP.

Spar gas

Du slipper for gastab takket være on/off-armen, og du kan altid se, hvor meget gas der er tilbage i flasken, uanset om flasken er åben eller lukket.

Arbejd sikkert

Du arbejder sikkert, fordi du nemt kan foretage nødlukning ved hjælp af on/off-armen. Hætten beskytter ventilen, og takket være den indbyggede flowbegrænser er der ingen risiko for, at du under svejsning bliver udsat for gasflow med højt tryk.

Sikkerhedsdatablade og brochurer

Læs mere om vores gasser og ALTOP:

Brancher, som anvender ALTOP

Læs mere om anvendelse af ALTOP i din branche:

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup