Gå til hovedindhold

Ammoniak

Til kemisk syntese og varmebehandling og som kølemiddel

Anvendelse af ammoniak

Ammoniak (med den kemiske formel NH3) anvendes inden for mange forskellige industrier, fx til kemisk syntese og varmebehandling og som kølemiddel. Air Liquide leverer ammoniak i de volumener, der passer bedst til din proces. Besøg vores kundeportal for at få din pris – vi kan imødekomme stort set alle behov for mængder og levering.

Køling

Ammoniak er et effektivt kølemiddel med en høj energieffektivitet og anvendes derfor ofte i industrielle køleanlæg. Ammoniakkens varmeledningsevne er bedre end de fleste andre kemiske og syntetiske kølemidler, hvilket muliggør en lille køleoverflade.

Kunstgødning

De fleste planter og afgrøder har brug for ammoniak for at gro. Ammoniak er derfor en vigtig bestanddel i næsten alle typer af kunstgødning.

Levering af ammoniak (NH3)

Air Liquide leverer ammoniak i forskellige volumener på flasker eller i flydende form. 

Udstyr

Air Liquide tilbyder et bredt udvalg af gasudstyr, så du sikkert kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges – eksempelvis gascentraler og udtagsposter.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for til at anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt. Håndtering af alle gasser, herunder ammoniak, kræver en professionel ekspertise. Vi har den nødvendige viden og erfaring, så vi kan garantere dig en sikker levering, der altid ankommer rettidigt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Sikkerhedsdatablade og brochurer

Læs mere om ammoniak:

Brancher, som anvender ammoniak

Læs mere om anvendelse af ammoniak i din branche:

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup