Gå til hovedindhold
På Air Liquides kundeportal myGAS kan du bestille gas online 24/7.

Om kundeportalen myGAS

myGAS – din genvej til Air Liquide. Registrer dig i dag!

myGAS – Air Liquides kundeportal

myGAS er Air Liquides kundeportal, hvor du bestiller gas og udstyr, ser dine fakturaer og får produktinformation.

Find dit nærmeste salgssted

Du kan købe gas via vores depoter og forhandlere!

SALGSSTED INDUSTRIGASSER

SALGSSTED ALBEE BYTTEFLASKER

Bestil industrigasser og udstyr på Air Liquides kundeportal myGAS

JA TAK, JEG VIL GERNE HAVE MERE INFORMATION (NY KUNDE)

BESTIL GAS (ALLEREDE KUNDE)  

NB! Kundespecifikke blandinger og flydende gas kan dog ikke bestilles på myGAS. Kontakt os for mere information.

Sådan virker myGAS

myGAS kan du bestille gas og udstyr online 24/7. Vælg mellem at få leveret fra en af vores forhandlere eller direkte fra Air Liquide. Du kan også selv hente gassen hos en af vores forhandlere, hvis det passer dig bedre. Vi har et bredt samarbejde med vores forhandlere og et stort landsdækkende netværk, så du som kunde altid kan købe gas i dit nærområde.

Ud over at du hurtigt og nemt kan bestille din gas og udstyr på myGAS, kan du også se en oversigt over dine ordrer, fakturaer og lagersaldo for flasker og batterier.

myGAS er en brugervenlig og intuitiv kundeportal, hvor du kan administrere alt, som har med dit gasbehov at gøre. Du har adgang til din myGAS konto når og hvor som helst, bare du har internetforbindelse. Som administrator i din virksomhed kan du give dine medarbejdere adgang til de dele af myGAS, som passer til deres ansvarsområde.

Bestil online
Du kan nemt og hurtigt bestille online - når det passer dig. Du har altid adgang til ordrestatus og information om leveringerne. Du kan når som helst bede om et tilbud på gas og andre produkter og tjenesteydelser.

Bedre overblik over fakturaer
Alle dine dokumenter er samlet, så du har overblik over ordrehistorik, lagersaldo inklusiv bevægelser, aftaler og fakturaer. Under dine personlige indstillinger kan du også vælge, hvordan du ønsker at modtage fakturaer og betale disse online.

Nem adgang til produktinformation og rådgivning
Du kan nemt finde den information, du har brug for om gasser, udstyr og tjenesteydelser online. Vores oversigt over gasser har brugervenlige søge- og filtreringsfunktioner, så du nemt kan finde de produkter, du bruger inden for dit specialområde. Her finder du produktinformation og sikkerhedsdatablade og detaljeret information om anvendelsesområder og transporter. Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rette gas, kan du prøve vores GasGuide, hvor du nemt og hurtigt finder de gasser, du har brug for.

Opret dig nemt og hurtigt som bruger på myGAS her eller kontakt vores kundeservice på tlf. 76 25 25 95.

Velkommen – vi hjælper dig gerne!

Du kan nemt købe din ALbee flaske med gas online og få den sendt hjem fragtfrit. Du kan også bestille en ny fyldning, som du selv henter og betaler direkte hos din nærmeste forhandler.

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup