Gå til hovedindhold
Bilfremstilling – værdikæde
Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

MIG- og MAG-svejsning

Air Liquide tilbyder de gasser og det gasudstyr, du skal bruge til MIG- eller MAG-svejsning, fx vores beskyttelsesgasser ARCALTM. Gasblandinger til MIG-svejsning (Metal Inert Gas) anvendes hovedsageligt ved svejsning af rustfrit stål og aluminium- eller kobberlegeringer. MAG-svejsning (Metal Active Gas) er en fleksibel svejsemetode, som kan tilpasses, når du har brug for høj svejsehastighed og et rent slutresultat. Denne proces anvendes til manuel og halvautomatisk svejsning eller til automatiserede og robotstyrede installationer, som svejser lavtlegeret kulstofstål, højtlegeret rustfrit stål eller andre legerede eller rene metaller som fx aluminium og kobber.

Gasser

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges, fx gascentraler og udtagsposter.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Sikkerhedsdatablade og brochurer

Hvorfor vælge os?

 • 01

  Et bredt sortiment

  Vi tilbyder gasser i flasker i forskellige volumener og alt det gasudstyr, du har brug for. Vi leverer også gas på tank og løsninger, som indebærer produktion af gas på stedet ved dit anlæg.

 • 02

  Fokus på nøjagtighed

  Renhed, analysenøjagtighed, pålidelighed og hurtige leverancer gør, at du kan opfylde de krav og levere de resultater, der kræves inden for bilbranchen.

 • 03

  Kvalitet

  Air Liquide fremstiller gasser i en række forskellige renhedsgrader, som dækker dine behov. Vi udfører desuden skræddersyede analyser på baggrund af dine ønsker.

 • 04

  Innovation

  Air Liquides eksperter kan trække på vores globale netværk inden for forskning og udvikling.

 • 05

  Bæredygtighed

  Vores produkter – ARCAL, LASAL m.fl. – til stål- og metalforarbejdning er udviklet med tanke på miljøet, hvilket indebærer reduceret udledning af kuldioxid og nitrogenoxid.