Gå til hovedindhold

Drikkevarer

Air Liquide leverer gasløsninger til drikkevareindustrien

Air Liquide udvikler løsninger, som omfatter gasser, udstyr og tjenesteydelser, der hjælper dig som drikkevareproducent med at opnå en optimeret produktion. Vi kan fx hjælpe dig med alt fra løsninger til tilsætning af kulsyre til øl (karbonering) til optimering af emballage og distribution. Uanset hvilken type drikkevarer du producerer, gør vores løsninger det muligt for dig at nå dine effektivitets- og produktionsmål, uden at du behøver at give afkald på sikkerheden.

Fødevaresikkerhed og kvalitet er meget vigtige faktorer ved produktion af drikkevarer, da forbrugerne har meget specifikke forventninger til produkterne. Vores eksperters lange erfaring og omfattende viden gør, at vi kan opfylde branchens høje krav til bl.a. smag og holdbarhed.

Læs mere om Air Liquides gasser til drikkevareindustrien:

Sikkerhed

Air Liquides produktion af kuldioxid og nitrogen til fødevare- og drikkevareindustrien, fx bryggerier, følger HACCP-princippet.

Ekspertise og tjenesteydelser

Vores eksperter arbejder sammen med dig om at udvikle dine processer, så fremstillingen af dine drikkevarer sker på en optimal måde.

Vores løsninger til drikkevareindustrien omfatter følgende tjenesteydelser:

 • Hjælp til at vælge den optimale gasblanding
 • Udstyr og installation af gasforsyning
 • Rådgivning og teknisk support
 • Gasanalyse og målinger
 • Produkttest
 • Hjælp i forbindelse med opstart og tilpasning af processen
 • Uddannelse af dit personale

Bryggerier

Air Liquide leverer gasser og udstyr til bryggerier, og vores eksperter har desuden mange års erfaring med at samarbejde med bryggerier. Vi tilbyder en række forskellige gasblandinger, som passer til forskellige behov. Vores ALIGALTM gasser er certificeret i henhold til HACCP-standarden.

Drikkevarer – værdikæde

Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Hvorfor vælge os?

 • 01

  Certificerede gasser

  Air Liquides gasser fremstilles i overensstemmelse med gældende standarder for sikkerhed og kvalitet for fødevareprodukter.

 • 02

  Viden om bryggerier

  Air Liquide udvikler løbende nye applikationer og nyt udstyr til drikkevareindustrien. Vores eksperter hjælper dig med at håndtere dine udfordringer og fokuserer på at hjælpe dig med at forbedre din produktion, kvalitet og rentabilitet.

 • 03

  Forskningscenter

  Air Liquides forsknings- og udviklingscentre arbejder løbende med at udvikle nye, endnu mere sikre og effektive løsninger til drikkevareindustrien.

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup