Gå til hovedindhold
AirLiquid leverer gasser, tjenesteydelser og support til loddeprocesser.

Elektronikfremstilling

Elektronikfremstilling

Air Liquide leverer gasser, tjenesteydelser og support, som sikrer større omkostningseffektivitet og øget kvalitet i loddeprocesserne ved fremstilling af elektronikkomponenter. Oxidering, dårlig befugtningsevne og høje temperaturer kan fx skade loddeforbindelsen ved lodning af printkort. Ved hjælp af nitrogen skabes en inert atmosfære under lodningen, som modvirker disse uønskede effekter.

Læs mer om Nexelia totalløsninger til bølgelodning og reflow-lodning.

Air Liquide hjælper dig med at tilpasse din fremstillingsproces til nye krav

Ny teknologi til montering af elektronikkomponenter har gjort, at produkterne er blevet mindre, lettere og billigere. For at forblive konkurrencedygtig på markedet i dag skal du som producent af elektronikkomponenter holde trit med den hurtige teknologiske udvikling og samtidig være omkostningseffektiv og naturligvis også tage hensyn til gældende regler. Air Liquide har den nødvendige ekspertise til at hjælpe dig med dette arbejde. Vi har samarbejdet med elektronikproducenter siden begyndelsen af 1990'erne og har lang erfaring med at udvikle løsninger til dine processer, dvs. montering, test, lagring og rengøring.

Air Liquide-gruppen tilbyder gasløsninger til elektronikindustrien

På Air Liquide-gruppens hjemmeside kan du læse om vores globale innovative gasløsninger til elektronikindustrien, bl.a. til fremstilling af halvledere, solceller og fladskærme. Air Liquide Electronics leverer en række forskellige produkter og tjenesteydelser til avancerede elektronikvirksomheder over hele verden, bl.a.:

  • Produktion af gas på stedet hos brugeren
  • Levering af flydende gas (bulk)
  • Udstyr og installationer
  • Analysetjenesteydelser
  • Håndtering af gasser og kemikalier
Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup