Gå til hovedindhold

Fødevarer

Air Liquide tilbyder gasløsninger til fødevareindustrien

Air Liquide tilbyder ALIGALTM – sikre og effektive gasløsninger til fødevareindustrien. Vi leverer gasser, udstyr og tjenesteydelser til hele kæden inden for fødevareproduktion, fra jord til bord. Vores løsninger omfatter både fødevareprocesser og distribution af fødevarer, fx frysning, køling, tilsætning af kulsyre til drikkevarer, pakning i modificeret atmosfære (MAP) samt inertering.

Air Liquides gasløsninger til fødevareindustrien opfylder kravene i alle gældende sundheds- og sikkerhedsstandarder, fx HACCP, og har fuld sporbarhed.

Gasserne følger også den europæiske standard for tilsætningsstoffer til fødevarer via følgende E-numre:

Ved at garantere sikkerhed og kvalitet kan vi hjælpe dig med at forlænge holdbarheden af dine fødevareprodukter, så din virksomhed bliver mere effektiv og rentabel. Vores eksperter, som hjælper dig med at tilpasse gasløsningen til din proces, har en bred viden, som bygger på såvel mange års erfaring som global forskning og udvikling.

Læs mere om vores fødevaregasser: 

Kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen

sme_gr_150.jpg?itok=xfhaXBDq 
Air Liquide Danmark A/S
Frejasvej 4
8722 Hedensted
Link til Kontrolrapporter

sme_gr_150.jpg?itok=xfhaXBDq
Air Liquide Danmark A/S
Vejlevej 13-15
8700 Horsens
Link til Kontrolrapporter

sme_gr_150.jpg?itok=xfhaXBDq
Air Liquide Danmark A/S
Rendsborgparken 3
4400 Kalundborg
Link til Kontrolrapporter

sme_gr_150.jpg?itok=xfhaXBDq
Air Liquide Danmark A/S
Høje Taastrup Vej 42
2630 Taastrup
Link til Kontrolrapporter

Fokus på sikkerhed

Air Liquides produktion af flydende kuldioxid og nitrogen til fødevare- og drikkevareindustrien følger HACCP-standarden.

Lang tradition for innovativt arbejde

Air Liquide-koncernen har en lang tradition for at udvikle kryogene teknologier og innovationer til fødevareindustrien. Vores lokale eksperter inden for fødevareapplikationer arbejder tæt sammen med koncernens forskningscentre for at kunne hjælpe dig med at implementere innovative løsninger, som kan forbedre din produktion og øge din rentabilitet.

Gratis seminar, Hedensted, d. 29/10-2019 kl. 9.30-14.00

Mød vores eksperter til en spændende inspirationsdag om nye innovative trends i levnedsmiddelindustrien. Hovedtemaet er temperaturkontrol, men agendaen byder også på Green Origin, klimasmart flydende gas, bæredygtighed og miljø samt food waste. Læs mere her.

 

Fødevarer – værdikæde

Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Hvorfor vælge os?

  • 01

    Certificerede gasser

    Air Liquides gasser fremstilles i overensstemmelse med gældende sikkerheds- og kvalitetsstandarder for fødevareprodukter.

  • 02

    Ekspertise inden for branchen

    Air Liquide udvikler og forbedrer løbende nye applikationer og nyt udstyr til fødevareindustrien, for at du skal kunne håndtere de udfordringer, der vedrører sikkerhed og kvalitet.

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup