Gå til hovedindhold
Air_Liquides_gas_kølemidler_til_HVAC_industrien

Køleindustri og aircondition

Kuldioxid R-744 – miljøvenlig løsning for køle- og fryseudstyr.

Et miljøvenligt kølemiddel
Air Liquide tilbyder kuldioxid R-744, som er et miljøvenligt og naturligt kølemiddel med fremragende termodynamiske egenskaber, lavt energiforbrug samt minimal GWP*. Kuldioxid R-744 er blandt andet velegnet i kølesystemer inden for industri og kommerciel køling, kontrolleret atmosfære og køleopbevaring samt transportfartøjer og mobil aircondition. 

Vi ser CO2 R-744 som den fremtidige løsning for mange køleapplikationer. Ændringer i lovgivningen betyder, at tidligere kølemidler afvikles over tid, og ved aktivt at vælge et miljøvendligt produkt kan du som forbruger blive involveret og beskytte miljøet.
*Global Warming Potential

Det skal være let at gøre det rigtige!
Vi tilbyder flere forskellige leveringsmuligheder for kuldioxid R-744, såsom gasflasker, gasflaskebatterier, glober og bulkleverancer afhængigt af hvor meget gas du har brug for. Du kan købe gasserne direkte fra os eller fra en af vores forhandlere i nærheden af dig.

Nitrogen til trykprøvning og læksøgning

Nitrogen (kvælstof) er den mest almindelige gas til trykprøvning og læksøgning. Air Liquide tilbyder ALbee Cool/Nitrogen, som er specielt udviklet til HVAC-markedet (Heating, Ventilating, Air conditioning). Dette er en smidig købsflaske med et arbejdstryk på 0-50 bar beregnet til trykprøvning, læksøgning, skylning og lodning. Gasflasken har indbygget højtryksregulator og er udstyret med ¼ tomme SAE-tilslutning. 

Hvis du har brug for en større mængde gas og har mulighed for at arbejde med mere end 50 bar, kan vores gasflasker og batteriløsninger naturligvis lejes.

Gasblanding med hydrogen til læksøgning

En almindelig gasblanding til læksøgning er 5% hydrogen (H2) i nitrogen (N2). Den er hverken brandfarlig, giftig eller miljøfarlig. Om du anvender egnet læksøgningsudstyr, kan du finde betydligt mindre lækager med denne blanding, sammenlignet med når du anvender rent nitrogen (kvælstof) eller læksøgningsspray. Eftersom hydrogen (brint) er en meget lille molekyle, er det hurtigt at finde lækager i et kølesystem ved hjælp af en ”sniffer”. Man kan finde meget små lækager, mindre end 5 gram pr. år. Gasblandingen er kompatibel med en standard nitrogenregulator.

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup