Gå til hovedindhold

Lægemidler og bioteknologi

Air Liquide leverer gasløsninger til lægemiddel- og biotekindustrien

Air Liquide tilbyder sikre og pålidelige gasløsninger, PhargalisTM, til lægemiddel- og biotekindustrien. Vores ekspertise omfatter applikationer som fx temperaturkontrol og inertering og vi tilbyder tjenesteydelsen StelioTM, et pålideligt og effektivt værktøj, der sikrer sporbarhed i din virksomhed.

Patientsikkerhed er afgørende inden for lægemiddel- og biotekindustrien. Virksomheden er ofte kompleks, og fremstilling af bl.a. lægemidler er underlagt meget strenge regelsæt. Derfor kræves sporbarhed og grundig kvalitets- og proceskontrol for de gasser, der anvendes i produktionen. I tæt samarbejde med dig installerer vi omkostningseffektive og skræddersyede gasløsninger. Vi sikrer, at både gasleverancer og gashåndtering sker på den sikrest mulige måde i din virksomhed. Vores gasser produceres og leveres i overensstemmelse med The Joint IPEC-PQG Good Manufacturing Practices Guide for Pharmaceutical Excipients 2006 og specifikationerne i Den Europæiske Farmakopé.

Læs mere om Air Liquides gasser til lægemiddelindustrien:

Lægemidler og bioteknologi – værdikæde

Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Hvorfor vælge os?

 • 01

  Eksperter inden for din branche

  Vi har ekspertise inden for din branche og leverer pålidelige og højrene gasser og sikre metoder til gasforsyning, der er tilpasset dine krav og behov.

 • 02

  Skræddersyede løsninger

  Air Liquide har ekspertviden inden for bl.a. temperaturkontrol og inertering, hvilket gør det muligt for os at levere innovative og skræddersyede løsninger til hele forsyningskæden i din virksomhed.

 • 03

  Opfyldelse af lovkrav

  Vi sikrer i samarbejde med dig, at du følger eksisterende kvalitets- og lovkrav inden for dit område. Vores gasser produceres og leveres i overensstemmelse med GMP (Good Manufacturing Practice) og specifikationerne i Den Europæiske Farmakopé.

 • 04

  Kvalitetskontrol

  Vi har udviklet en række gasprodukter, der er beregnet specielt til API-producenter (API, Active Pharmaceutical Ingredients) og lægemiddelprodukter. Vores højrene gasser er sporbare og leveres med analysecertifikat og produktionscertifikat.

 • 05

  Pålidelige leverancer

  Takket være Air Liquides unikke logistikløsning til kølekæden kan dine produkter forblive stabile og transporteres uden at tage skade.

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup