Gå til hovedindhold

Metallurgi

Air Liquide leverer gas til applikationer inden for metallurgi

Air Liquide leverer oxygen, nitrogen og argon til en række forskellige applikationer inden for metallurgi, dvs. alt fra oxyfuel-applikationer i smelteovne til inertering og afgasning. Vi leverer din gas i store volumener på tank eller via gasproduktion på stedet, men også på gasflasker. Vores tilbud omfatter desuden løsninger til flaskehåndtering, overvågning og vedligeholdelse.

Inden for den metallurgiske industri er der en række udfordringer, som skal løses – du har måske behov for at nedbringe dine produktionsomkostninger eller forbedre produktkvaliteten eller produktiviteten. Som producent skal du samtidig mindske den eventuelle miljøpåvirkning, din virksomhed har, og du skal naturligvis også følge de regelsæt, der gælder på miljøområdet.

I et langsigtet samarbejde med dig kan vi tilbyde dig vores viden og vores innovative teknologi, som giver dig en sikker, pålidelig og konkurrencedygtig løsning til dit samlede behov for gas, udstyr og tjenesteydelser til din branche.

Metallurgi – værdikæde

Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Hvorfor vælge os?

 • 01

  Brancheførende

  Air Liquide er verdens førende leverandør af industrigasser, som bl.a. er nødvendige i metalindustrien, fx oxygen, nitrogen og argon.

 • 02

  Skræddersyede løsninger

  Vores eksperter finder i samarbejde med dig frem til den bedst egnede og mest omkostningseffektive gasløsning ud fra dine krav og ønsker med hensyn til renhed, flow, volumen og sikkerhed.

 • 03

  Pålidelighed

  Air Liquides gasløsninger er pålidelige og reproducerbare og opfylder kravene i de strenge regelsæt, der konstant ændrer sig.

 • 04

  Global tilstedeværelse

  Air Liquides globale netværk af eksperter inden for metallurgi hjælper millioner af kunder over hele verden.

 • 05

  Forskning og udvikling

  Vi har et globalt netværk af applikationseksperter, som arbejder med forskning og udvikling og kan skabe den optimale løsning til et givet behov.

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup