Gå til hovedindhold

Miljø

Air Liquide tilbyder industri- og specialgasser til miljøapplikationer

Air Liquide tilbyder løsninger til industri- og specialgasser, udstyr og tjenesteydelser, som anvendes til en række forskellige applikationer med henblik på at beskytte miljøet, fx udledningskontrol, vandbehandling og affaldsgenvinding.

En stor udfordring for industrien i dag er at optimere produktionen, samtidig med at man skal minimere miljøpåvirkningen. Air Liquide samarbejder med mange industrivirksomheder om at udvikle og integrere teknologi og gasløsninger, som gør, at fx mængden af miljøfarlige udledninger kan reduceres, og vandbehandlings- og affaldsgenvindingsprocesser kan forbedres. Vores innovative løsninger hjælper dig med at opfylde strenge lovkrav på miljøområdet, uanset branche.

Læs mere under Bæredygtig udvikling.

Miljø – værdikæde

Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Hvorfor vælge os?

 • 01

  Et bredt sortiment

  Vi tilbyder gas i flasker i forskellige volumener og alt det gasudstyr, du har brug for. Vi leverer også flydende gas på tank og løsninger, som indebærer produktion af gas på stedet ved dit anlæg.

 • 02

  Pålidelige produkter

  Unik produktionsteknologi og ISO-certificerede anlæg sikrer, at produkterne er pålidelige.

 • 03

  Vores eksperter

  Vores eksperter rådgiver dig om, hvordan du kan optimere din virksomhed, når det gælder anvendelse af gas til vandbehandling, luftrensning og affaldshåndtering.

 • 04

  Forskning og udvikling

  Vi har et globalt netværk af applikationseksperter, ingeniører og forsknings- og udviklingsteam, som hjælper dig med at udvikle den optimale løsning til et givet behov.

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup