Gå til hovedindhold

Stål- og metalforarbejdning

Gasløsninger til stål- og metalforarbejdningsindustrien

I mere end 100 år har Air Liquide udviklet og fremstillet gasser, udstyr og tjenesteydelser til svejsning, skæring, overfladebehandling og varmebehandling m.m. til stål- og metalforarbejdningsindustrien. Vi tilbyder gasser – argon, oxygen, nitrogen, kuldioxid, helium og hydrogen – på gasflasker eller i flydende form på tanke (bulk), alt afhængigt af dit behov. Vores varemærker ARCAL™, LASAL™ og ALNAT™ er udviklet af vores eksperter over hele verden med det formål at opfylde de behov og krav, der er inden for stål- og metalforarbejdningsindustrien.

Stål- og metalforarbejdning – værdikæde

Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Hvorfor vælge os?

 • 01

  Et bredt sortiment

  Vi tilbyder flaskegas i forskellige volumener og alt det gasudstyr, du har brug for. Vi leverer også flydende gas på tank og løsninger, som indebærer produktion af gas på stedet ved dit anlæg.

 • 02

  Kvalitet

  Air Liquide fremstiller gasser i en række forskellige renhedsgrader, som dækker dine behov. Vi udfører desuden skræddersyede analyser på baggrund af dine ønsker.

 • 03

  Eksperter i verdensklasse

  Air Liquide er en global virksomhed med et internationalt netværk af eksperter, som er specialiserede i svejsning, skæring og varmebehandling. De hjælper dig i dit arbejde med udvikling og innovationer.

 • 04

  Bæredygtighed

  Vores produkter – ARCAL™, LASAL™ m. fl. – til stål- og metalforarbejdning er udviklet med tanke på miljøet, hvilket indebærer reduceret udledning af kuldioxid og nitrogenoxid.

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup