Gå til hovedindhold
Drikkevarer – værdikæde
Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Deoxygenation

Air Liquide kan hjælpe dig med en løsning, som fjerner små mængder ilt i drikkevarer. Visse drikkevarer indeholder bestanddele, som er meget modtagelige over for oxidation, hvilket gør, at farve og smag kan ændre sig under distributionen. Undersøgelser har vist, at blot 10 ppm oxygen kan forårsage ændringer. Ved at sprøjte (sparge) en inert gas gennem drikkevaren før lagring og tapning på flasker kan man nedbringe det resterende iltindhold i drikkevaren til blot 1 til 3 ppm, hvilket forlænger drikkevarens holdbarhed.

Gasser

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges, fx gascentraler og udtagsposter.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Sikkerhedsdatablade og brochurer

Hvorfor vælge os?

 • 01

  Certificerede gasser

  Air Liquides gasser fremstilles i overensstemmelse med gældende standarder for sikkerhed og kvalitet for fødevareprodukter.

 • 02

  Viden om bryggerier

  Air Liquide udvikler løbende nye applikationer og nyt udstyr til drikkevareindustrien. Vores eksperter hjælper dig med at håndtere dine udfordringer og fokuserer på at hjælpe dig med at forbedre din produktion, kvalitet og rentabilitet.

 • 03

  Forskningscenter

  Air Liquides forsknings- og udviklingscentre arbejder løbende med at udvikle nye, endnu mere sikre og effektive løsninger til drikkevareindustrien.