Gå til hovedindhold
Drikkevarer – værdikæde
Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Iltning af spildevand

Air Liquide tilbyder et system, hvor der tilsættes oxygen til spildevandet for at få systemet til at fungere bedre. Oxygen kan være en billig løsning, når det eksisterende system ikke kan håndtere en øget mængde spildevand, eller hvis kravene til spildevandsudledning bliver strengere.

Læs mere om Air Liquide metoder for rensning af spildevand:

Gasser

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges, fx gascentraler og udtagsposter.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Sikkerhedsdatablade og brochurer

Hvorfor vælge os?

 • 01

  Certificerede gasser

  Air Liquides gasser fremstilles i overensstemmelse med gældende standarder for sikkerhed og kvalitet for fødevareprodukter.

 • 02

  Viden om bryggerier

  Air Liquide udvikler løbende nye applikationer og nyt udstyr til drikkevareindustrien. Vores eksperter hjælper dig med at håndtere dine udfordringer og fokuserer på at hjælpe dig med at forbedre din produktion, kvalitet og rentabilitet.

 • 03

  Forskningscenter

  Air Liquides forsknings- og udviklingscentre arbejder løbende med at udvikle nye, endnu mere sikre og effektive løsninger til drikkevareindustrien.