Gå til hovedindhold
Drikkevarer – værdikæde
Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Pakning i modificeret atmosfære (MAP)

Air Liquide tilbyder gasser og gasblandinger til brug ved pakning i modificeret atmosfære (Modified Atmosphere Packaging, MAP). Pakning i modificeret atmosfære kan optimere din fødevareproces og distribution, fordi den forlænger den emballerede fødevares holdbarhed. Applikationen hæmmer såvel bakterievækst som andre kvalitetsødelæggende processer og gør, at fødevaren holder sig frisk og mere attraktiv for forbrugeren i længere tid. MAP gør det dermed muligt at mindske svind, samtidig med at forbrugerens oplevelse af produktet bliver mere positiv.

ALIGALTM er gasser og gasblandinger, der er udviklet specielt til fødevareproduktion, bl.a. pakning i modificeret atmosfære. Gasserne bevarer fødevarernes kvalitet og friskhed. Der findes en løsning til hver enkelt fødevare eller proces, som omfatter gas, udstyr og tjenesteydelser. Produktionen og distributionen af gasserne sker naturligs under meget nøje kontrol.

Vores eksperter hjælper dig med din emballageløsning, hvor viden om de rette emballagematerialer og valg af udstyr er lige så vigtigt som at vælge den rette gasblanding.

En totalløsning med ALIGAL kan give dig følgende:

  • Rådgivning om atmosfære, udstyr, emballagemateriale og hygiejne for dit produkt
  • Support i forbindelse med forsøg med og test af forskellige gasblandinger
  • Udstyr og installation af gasforsyning
  • Hjælp i forbindelse med opstart og tilpasning af processen
  • Analyse af gasindholdet i emballager
  • Uddannelse af dit personale

Gasser

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges, fx gascentraler og udtagsposter.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Sikkerhedsdatablade og brochurer

 

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup