Gå til hovedindhold

EXELTOP™

Efterfølgeren til ALTOP™

EXELTOP™– avanceret indbygget totrins-reduktionsventil

EXELTOP er en avanceret indbygget totrins-reduktionsventil, som giver dig, der svejser, et stabilt gasflow og en hurtig og sikker tilslutning hver gang. EXELTOP har et brugervenligt og ergonomisk design, en nyudviklet on/off-arm og et nyt gradueret håndhjul.

Exeltop

EXELTOP – en verdensnyhed til dig, der svejser

EXELTOP er efterfølgeren til vores bedst sælgende produkt, ALTOPTM, og en verdensnyhed til dig, der svejser, hvor kombinationen af Air Liquides førende teknologi og samlede ekspertise har resulteret i en unik løsning. Ligesom de øvrige medlemmer i vores Top-familie giver EXELTOP dig, der svejser, en række interessante fordele.

Top-familien – Air Liquides praktiske flasker

Air Liquides praktiske flasker EXELTOP™, ALTOP™, SMARTOP™ og ALbee™ med MINITOP™-flaskehoved udgør tilsammen vores Top-familie.

Fordele ved EXELTOP

Kom hurtigt i gang

EXELTOP er intuitiv at anvende og sikrer et jævnt og stabilt flow.

Spar penge

Du slipper for udgifter til køb og vedligeholdelse af reduktionsventiler. Air Liquide foretager regelmæssig kontrol af ventilen.

Spar tid

Den indbyggede reduktionsventil og den nyudviklede on/off-arm gør, at flasken altid er klar til brug. Lynkoblingen får du af os, uanset gastype.

Spar gas

Du undgår gasspild takket være on/off-armen, og du kan altid se, hvor meget gas der er tilbage i flasken, uanset om flasken er åben eller lukket.

Arbejd sikkert

Du arbejder sikkert, fordi du nemt kan foretage nødlukning ved hjælp af on/off-armen. Hætten beskytter ventilen, og takket være den indbyggede flowbegrænser er der ingen risiko for, at du under svejsning bliver udsat for gasflow med højt tryk.

Sikkerhedsdatablade og brochurer

Læs mere om vores gasser og EXELTOP:

Brancher, der anvender EXELTOP

Læs mere om anvendelse af EXELTOP i din branche:

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup