Gå til hovedindhold

Få gratis rådgivning af en svejseekspert!

Arcal_Air_Liquides_beskyttelsesgasser_for_svejsning_og_skaering

Er du i tvivl om, hvilken beskyttelsesgas der er bedst til aluminium- og kobberlegeringer eller rustfrit stål? Vil du gerne mindske røgudvikling eller svejsesprøjt? Effektivisere og undgå efterarbejde? Vil du gerne gerne have en flot svejsesøm? Uanset hvilke svejsetekniske spørgsmål eller problemer, du har, så hjælper vi dig!

Vil du gerne arbejde mere effektivt?

Vi hjælper dig med at vælge den rette beskyttelsesgas! Bliv kontaktet af en af vores svejseeksperter.

Ja tak! Gratis rådgivning af en svejseekspert!

Vores kunde BH Svets fik et godt råd af Air Liquides svejseekspert og øgede produktionshastigheden.
Læs mere her

ARCAL™ beskyttelsesgasser. Skal jeg vælge basisprogrammet eller tekniske gasser?

En beskyttelsesgas er ikke bare en beskyttelsesgas, og vi ved, hvor vigtigt, det er for dig, som arbejder med svejsning og skæring, at vælge den rette gas, som giver et perfekt slutresultat.

Derfor har vi udarbejdet et enkelt basisprogram, som dækker dine behov for beskyttelsesgasser til de allermest almindelige svejse- og skæreapplikationer. Vi har også et stort antal tekniske beskyttelsesgasser til applikationer, som er lidt mere specielle. Gassen køber du på myGAS.

ARCAL basisprogram

Vælg den beskyttelsesgas, som passer bedst til din TIG-, MIG- eller MAG-svejsning:

  • ARCAL Prime er en argongas beregnet til TIG- og plasmasvejsning i alle materialer. Prime bruges også til MIG-svejsning i aluminium- og kobberlegeringer.
  • ARCAL Chrome er perfekt til MAG-svejsning i austenitisk og ferritisk rustfrit stål. Chrome er specielt udviklet til krom.
  • ARCAL Speed bruges til MAG-svejsning i lavt- og ulegeret stål. Du kan svejse med høj hastighed og høj nedsmeltning. Speed er dermed velegnet til automatiserede og robotiserede svejseapplikationer.
  • ARCAL Force skal du vælge til MAG-svejsning i lavt- og ulegeret stål, også når materialets overflade er oxideret eller forurenet. Velegnet til svejsning i grovere materialer.

ARCAL tekniske beskyttelsesgasser

Når du skal arbejde med mere specielle svejsninger og skæreopgaver, kan du have brug for en speciel beskyttelsesgas. Så vælger du en af vores ARCAL tekniske beskyttelsesgasser. Vores svejseeksperter kan rådgive dig, så du vælger den rette tekniske beskyttelsesgas.