Gå til hovedindhold
Flyfremstilling – værdikæde
Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Inertering

Air Liquide tilbyder ALNAT™, som omfatter de gasser, gasudstyr og tjenesteydelser, du har brug for til din inerteringsproces.

Gasser

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges (point of use), fx gascentraler og udtagsposter, med bibeholdt kvalitet og renhed.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Sikkerhedsdatablade og brochurer

Hvorfor vælge os?

 • 01

  Gasløsninger med høj kvalitet

  Vores gasser er tilpasset de nye, lette kompositmaterialer, som anvendes ved fremstilling af komponenter og vedligeholdelse af fly.

 • 02

  Pålidelighed

  Air Liquides gasløsninger er pålidelige, reproducerbare og fremstillet i overensstemmelse med strenge regelsæt, der konstant ændrer sig.

 • 03

  Eksperter i verdensklasse

  Air Liquide er en global virksomhed med et internationalt netværk af eksperter, som er specialiserede i varmebehandling, svejsning og efterbehandling. De hjælper dig i dit arbejde med udvikling og innovationer.

 • 04

  Bæredygtige løsninger

  Vi arbejder aktivt med bæredygtig udvikling. Vores løsninger til flyindustrien er udviklet under hensyntagen til miljøet og de eksisterende regelsæt.