Gå til hovedindhold
Fødevarer – værdikæde
Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Pakning i kontrolleret atmosfære (CAP)

Pakning i kontrolleret atmosfære (Controlled Atmosphere Packaging, CAP) gør, at du med den rette gasblanding kan lagre fødevareprodukter i op til et år med bibeholdt kvalitet. På den måde kan både landmanden og producenten forlænge sæsonen for visse afgrøder og øge sit udbytte, samtidig med at forbrugeren kan nyde godt af en øget adgang til frugt og grøntsager af høj kvalitet. Vores eksperter har lang erfaring inden for fødevareindustrien og kan hjælpe dig med at vælge den optimale gasblanding til dine produkter.

Gasser

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges, fx gascentraler og udtagsposter.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Sikkerhedsdatablade og brochurer

Hvorfor vælge os?

  • 01

    Certificerede gasser

    Air Liquides gasser fremstilles i overensstemmelse med gældende sikkerheds- og kvalitetsstandarder for fødevareprodukter.

  • 02

    Ekspertise inden for branchen

    Air Liquide udvikler og forbedrer løbende nye applikationer og nyt udstyr til fødevareindustrien, for at du skal kunne håndtere de udfordringer, der vedrører sikkerhed og kvalitet.