Gå til hovedindhold
Fødevarer – værdikæde
Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Cryogenic bottom injection

Cryogenic bottom injection er en velegnet løsning til temperaturkontrol af kød, skaldyr, dej og en række andre forarbejdede fødevarer, når disse blandes, æltes eller formales. Air Liquides innovative teknologi sprøjter enten flydende nitrogen eller flydende kuldioxid ind i bunden af fx blandemaskinen for at sikre, at gassen trænger ordentligt ind i processen, hvilket giver en bedre temperaturkontrol og formgivning. Vores løsninger kombinerer fødevaregasser af høj kvalitet med optimalt designet udstyr, som giver en ensartet og hurtig køling via flere indsprøjtningssteder, hvilket øger både processens effektivitet og kvalitet.

Læs mere om cryogenic bottom injection:

Gasser

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges, fx gascentraler og udtagsposter.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Sikkerhedsdatablade og brochurer

Hvorfor vælge os?

  • 01

    Certificerede gasser

    Air Liquides gasser fremstilles i overensstemmelse med gældende sikkerheds- og kvalitetsstandarder for fødevareprodukter.

  • 02

    Ekspertise inden for branchen

    Air Liquide udvikler og forbedrer løbende nye applikationer og nyt udstyr til fødevareindustrien, for at du skal kunne håndtere de udfordringer, der vedrører sikkerhed og kvalitet.