Gå til hovedindhold
Fødevarer – værdikæde
Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Kryomekanisk frysning

Air Liquide tilbyder flydende nitrogen eller kuldioxid i fødevarekvalitet til anvendelse sammen med mekanisk frysning for at øge kapaciteten i den mekaniske fryser. Denne metode kan give et forbedret afkast, samtidig med at man bevarer fugtindholdet og minimerer forekomsten af skader på våde eller klæbrige produkter. Vores specialister har udviklet en række applikationer til at forbedre mekaniske fryseprocesser ved hjælp af integrerede systemer, fx frysetunneller eller dybfrysere, som hurtigt danner en skorpe på fødevaren og indkapsler fugten.

Gasser

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges, fx gascentraler og udtagsposter.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Sikkerhedsdatablade og brochurer

Hvorfor vælge os?

  • 01

    Certificerede gasser

    Air Liquides gasser fremstilles i overensstemmelse med gældende sikkerheds- og kvalitetsstandarder for fødevareprodukter.

  • 02

    Ekspertise inden for branchen

    Air Liquide udvikler og forbedrer løbende nye applikationer og nyt udstyr til fødevareindustrien, for at du skal kunne håndtere de udfordringer, der vedrører sikkerhed og kvalitet.