Gå til hovedindhold
Fødevarer – værdikæde
Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Top injection-system

Air Liquide tilbyder et top injection-system, som anvender kuldioxid til køling af bagværk, kød, skaldyr og forarbejdede fødevarer. Den enkle løsning skaber en beskyttende atmosfære, når produkterne blandes eller røres sammen, og gør det muligt at kontrollere temperaturen. Et snehorn til kuldioxid, som monteres oven på blandemaskinen, forvandler kuldioxiden til sne, som drysser ned over fødevareprodukterne. Sneen blandes nemt med produkterne og giver en umiddelbar kølende effekt. Da kuldioxidsneen omdannes til gas, tilfører den ikke øget væske til produktet. Kuldioxid kan desuden fungere som beskyttelse mod bakterier og svamp i visse fødevareprodukter.

Gasser

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges, fx gascentraler og udtagsposter.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Sikkerhedsdatablade og brochurer

Hvorfor vælge os?

  • 01

    Certificerede gasser

    Air Liquides gasser fremstilles i overensstemmelse med gældende sikkerheds- og kvalitetsstandarder for fødevareprodukter.

  • 02

    Ekspertise inden for branchen

    Air Liquide udvikler og forbedrer løbende nye applikationer og nyt udstyr til fødevareindustrien, for at du skal kunne håndtere de udfordringer, der vedrører sikkerhed og kvalitet.