Gå til hovedindhold
Air Liquide tilbyder ombytning og opfyldning af alle flasker under mærket ALbee

Ombytning og opfyldning af gas

Vi har mere end 100 forhandlere landet over og derfor også en forhandler nær dig.

Ombytning og opfyldning af gas

Air Liquide tilbyder ombytning og opfyldning af alle gasflasker under mærket ALbee. Køb gasflasken online, og bestil en genopfyldning via vores webshop, når den er tom. Vi har mere end 100 forhandlere landet over og derfor også en forhandler nær dig.

Første gang du køber en flaske, betaler du hverken pant eller depositum for gasflasken. Det betyder, at når du først har købt en flaske, er det dig, der har brugsretten. Samtidig er du sikret, at du får en flaske, som overholder lovgivningen med hensyn til både vedligeholdelse, trykprøvning og gasopfyldning.

Når gasflasken er tom – ombytning af gasflasker

Når du har brugt al gassen i din gasflaske, er det tid til en genopfyldning. Du kan bytte flasken til en ny af samme størrelse hos en af vores forhandlere. I dette tilfælde skal du derfor kun betale for gassen – og altså ikke for en ny gasflaske.

I Danmark er reglerne således, at når du har købt en gasflaske, så er flasken din. Derfor skal du i forbindelse med gasombytning være opmærksom på følgende:

  • Prisen på en gasflaske indeholder hverken depositum eller pant.
  • Flasker er købers ejendom – og købes derfor ikke tilbage.
  • Gasflasker kan kun byttes til gasflasker af samme type (såfremt du ikke ønsker at betale merpris).

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som står klar til at svare på spørgsmål om alt fra levering af gas til en pris på opfyldning af gasflasker.

Gasombytning hos din lokale leverandør

Vi har forhandlere alle steder i landet. Klik her for at finde den forhandler, der tilbyder ombytning af flasker tættest på dig. På myGAS kan du bestille gas online alle døgnets timer. Her kan du tilmed også lave forespørgsler på diverse services som blandt andet flaskeskift, håndtering af flasker samt en lang række andre services, der garanterer dig den største sikkerhed og bedste udnyttelse af gas i din virksomhed.

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup