Gå til hovedindhold

Gasser

Verdens førende leverandør af gas

Air Liquide er verdens førende leverandør af gasser til industrien og sundhedsvæsenet. Vi har et tæt samarbejde med vores søsterselskaber i Sverige, Finland og Norge, hvilket gør os i stand til at tilbyde dig en meget høj service – også på tværs af landegrænserne.

Herover kan du se en oversigt over de rene gasser, vi er i stand til at levere. Vi er desuden i stand til at levere et bredt udvalg af industrielle gasblandinger tilpasset dit behov. Med mere end 100 års brancheerfaring er du garanteret en professionel, sikker service, et indgående kendskab til faget og specialister, som kan rådgive dig, når du har brug for et godt råd.

Vælg den bedste gas til dit behov

Er du i tvivl om, hvilken type gas du skal bruge, kan du læse mere om de forskellige gasser og deres anvendelsesområder ved at klikke dig ind på dem via oversigten herover. Du kan også bruge vores gasguide, der lader dig vælge et anvendelsesområde, hvorefter du får vist en liste over gasser eller gasblandinger, du kan anvende.

Vores sortiment af rene gasser omfatter acetylen, ammoniak, argon, lattergas (dinitrogenoxid), helium, hydrogen, kuldioxid, luft, nitrogen og oxygen (ilt). Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på den gas, du har brug for at få leveret.

Den rigtige gas giver højere effektivitet

Hos Air Liquide er vi bevidste om, at den rigtige gas kan være afgørende for din produktion. Den rette gas kan sikre mere oppetid, mindske omkostninger, øge effektiviteten og øge din operationelle fleksibilitet. Det betyder i sidste ende, at du kan opnå en højere produktivitet og på den måde styrke din virksomheds konkurrencedygtighed.

Nogle gange er rene gasser det rigtige valg, og andre gange er blandingsgasser den optimale løsning. Derfor kan vi hos Air Liquide tilbyde en række specialgasser, som er udviklet på baggrund af stor erfaring og indblik i branchen. Vi garanterer, at vores specialgasblandinger er så effektive, sikre og stabile som muligt.

Håndteringsudstyr

Vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af udstyr til håndtering af gas. Læs mere om det forskellige udstyr på vores kundeportal.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, som er nødvendige for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Filtrér
Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup