Gå til hovedindhold

Industri- og specialgasser

Industrielle gasser til professionel brug

Ovenover finder du en oversigt over industrigasser fra Air Liquide. Vælg en gastype for at læse mere herom og for at få information om gassens anvendelsesområder. Hvis du er i tvivl om, hvilken gas du skal vælge, kan du bruge vores gasguide.

Alle vores industrigasser er skabt med en målsætning om at kunne garantere pålidelige resultater inden for både analyse, kalibrering og proces-applikationer. Med omfattende viden inden for faget kan vi tilbyde markedets bedste gasser, en stor specialviden og løsninger, der er tilpasset vores kunders behov.

Foruden rene gasser tilbyder vi et bredt udvalg af blandingsgasser til industrielle, medicinske og forskningsmæssige formål. Kontakt os hvis du har spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud – så finder vi sammen den rette løsning til din virksomhed.

Udstyr til special- og industrigasser

Air Liquide tilbyder alt det udstyr og tilbehør, som er nødvendigt til håndtering og anvendelse af industrigas – uanset hvilken type gas, du anvender. Vi tilbyder naturligvis også udstyr og tjenesteydelser i forbindelse med vores medicinske gasser.

Vores gasudstyr omfatter blandt andet flaskereduktioner, centralgassystemer, slanger, ventiler og udtagsposter. Vores kompetente teknikere og eksperter kan både installere og sørge for vedligeholdelsen af dit udstyr samt give dig den nødvendige viden om gassikkerhed. Læs mere om vores udstyr.

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup