Gå til hovedindhold

Karriere

Air Liquide er en fantastisk arbejdsplads, som giver dig mulighed for at udvikle dit potentiale.

Velkommen til Air Liquides karrieresider! Talent er mere end blot viden. Talenter i Air Liquide er medarbejdere, som via deres evner, drive og engagement sikrer virksomhedens succes. For at kunne opfylde forventningerne hos kunder i over 80 lande og inden for flere forretningsområder har vi brug for en alsidig talentmasse og en langsigtet metode til at sikre, at vi har de rette kompetencer på rette sted og i rette tid.

Ledige stillinger hos Air Liquide

SØG STILLINGER I AIR LIQUIDE DANMARK

UOPFORDRET ANSØGNING

Du kan også søge ledige stillinger inden for Air Liquide-koncernen globalt. Vælg land og search criteria under "Søg stillinger i Air Liquide Danmark".

Kontakt

Kontakt vores HR-afdeling

Send en e-mail

Air Liquides HR-vision: Du udvikler dig, vi udvikler os

Hos Air Liquide er vi overbevist om, at hver person er unik, og at alle har et talent. Vores mål er at hjælpe dig med at udvikle dit talent, fordi det samtidig vil drive Air Liquides udvikling fremad.

Som medarbejder er det vigtigt at have en proaktiv tilgang til sin karriereudvikling. For at du kan udvikle dig som medarbejder, skal du kunne se muligheder og tage udfordringer op, det være sig lokalt eller globalt. Udgangspunktet er en dybt rodfæstet kultur baseret på funktionel og global mobilitet, som vi tilbyder hos Air Liquide.

Kernen i en virksomheds udvikling er medarbejdernes engagement og konstante opfindsomhed.

Chefen yder i det daglige støtte til sine medarbejdere ved at lytte og være nærværende. Desuden gennemføres årlige udviklingssamtaler, som løbende følges op via forskellige opfølgningssamtaler. HR Business Partners spiller en mere overordnet rolle ved at hjælpe medarbejderne til at tænke på og planlægge deres karriereudvikling, for eksempel ved løbende at afholde "Career interviews" med medarbejdere og chefer.

Ved at læse vores karrieresider får du en forståelse for, hvorfor Air Liquide er en fantastisk arbejdsplads, som giver dig mulighed for at udvikle dit potentiale.

Ønsker du mere information? Kontakt vores HR-afdeling

Karriereudvikling hos Air Liquide

Tag springet, og bliv en del af en virksomhed, som matcher dine ønsker og dine ambitioner og tilbyder et væld af muligheder, både lokalt og internationalt!

Fra sælger til kommunikationschef? Fra indkøbschef til salgschef? Hos Air Liquide er der gode muligheder for at skifte spor i din karriere.

Hos Air Liquide har vi den holdning, at karriereudvikling først og fremmest opnås gennem afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver, personlig udvikling og erfaringsudveksling med kolleger.

I samarbejde med din chef definerer du egnede strategier og planer, som hjælper dig i din karriereudvikling. Der er en sammenhæng mellem vores medarbejdere og virksomhedens succes, og derfor skal vi til stadighed tiltrække de bedste medarbejdere. Det gør vi hos Air Liquide ved at følge vores vision – at være en fantastisk arbejdsplads.

En karriere hos Air Liquide indebærer mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige stillinger over hele verden. Det indebærer også, at du er en del af en virksomhed, som reelt investerer i din udvikling. Hos Air Liquide har vi den holdning, at din succes afhænger af en sund balance mellem arbejde og privatliv.

Din succes driver Air Liquides udvikling fremad, og vi ruster dig til at få succes.

Hos Air Liquide har vi den holdning, at medarbejderne er kilden til vores succes, og derfor er virksomheden afhængig af medarbejdernes intelligens, kreativitet og stræben efter hele tiden at forbedre deres præstation. Air Liquide giver medarbejderne ansvar og har tillid til måden, de udfører deres arbejde på.

Technical Recognition Program opdager og udvikler tekniske kompetencer

Air Liquides succes har altid været afhængig af medarbejdernes innovative kompetencer. Vores Technical Recognition Program, "Technical Community Leaders", er skabt med henblik på at opdage, udvikle og belønne uvurderlige tekniske kompetencer hos vores medarbejdere.

Air Liquide University– globale programmer, som fremmer innovation, åbenhed, resultater og mangfoldighed

Air Liquide University udvikler globale programmer:

 • Introduktioner
 • Lederuddannelser
 • Uddannelse inden for strategiske forretningsområder
 • Salgs- og forretningsorienterede uddannelser

Air Liquide University udvikler også uddannelser, som dækker behovene for rollespecifik og teknisk uddannelse rettet specifikt mod de forskellige virksomhedsfunktioner. Universitetets rolle er at fremme de grundlæggende principper såsom innovation, åbenhed, resultater og mangfoldighed. Universitetet tilskynder til samarbejde og forståelse for Air Liquides strategiske prioriteringer, samtidig med at man stræber efter at understøtte networking mellem forskellige grupper. Universitetet anvender nye læringsmetoder, så virksomheden kan holde sig ajour med aktuelle tendenser og forventninger.

Ønsker du mere information? Kontakt vores HR-afdeling

For studerende og nyuddannede

Air Liquide programmer for studerende og nyuddannet

Air Liquide har en række programmer for dig, der er studerende eller nyuddannet. Du kan også møde os på Karrieredagene.

Som studerende er det vigtigt, at du planlægger din karriere. Overvej, hvilken type job du er interesseret i, og hvor du vil passe ind. Air Liquide er verdens førende inden for gasser til industri, medicin og miljø. Med aktiviteter i over 80 lande og ca. 65.000 medarbejdere har Air Liquide mange spændende karriereveje og ledige stillinger.

Nedenfor finder du Air Liquides programmer for studerende og nyuddannede.

 • Specialeafhandling 
 • Summer School
 • International praktik
 • VIE – for international erfaring
 • ALLEX – for fremtidige ledere 

Er du interesseret? Kontakt vores HR-afdeling

Specialeafhandling

Vi tilbyder dig en mulighed for at skrive dit speciale hos Air Liquide.

Vi tilbyder dig en mulighed for at skrive dit speciale hos Air Liquide. Du kommer selv med forslag til et emne, der ville være relevant både for dig selv og for virksomheden. Vi tilbyder individuel vejledning og mulighed for at få praktisk erfaring. For os er det en fantastisk mulighed for at få lov til at arbejde med talentfulde og engagerede studerende.

Er du interesseret?

Kontakt vores HR-afdeling

Summer School i Paris

Er du interesseret i at tilbringe en uge i Paris og lære mere om Air Liquide-koncernen?

Vores Summer School tilbyder de dygtigste studerende fra hele verden en mulighed for at lære alle Air Liquides mange aktiviteter at kende under en uges ophold på vores hovedkontor i Paris. Har du lyst til at komme med på dette eventyr?

Bliv én blandt 30 udvalgte studerende, som får uvurderlig indsigt i Air Liquides daglige drift og de udfordringer, vi står over for. Programmet består af virksomhedspræsentationer, fabriksbesøg, gruppediskussioner, casestudier, teambuilding og meget mere! Men ikke nok med det, Summer School kan også blive dit første skridt mod en karriere hos Air Liquide.

Deltagerne er Air Liquides gæster, og udgifterne til de aktiviteter, der indgår i programmet, betales af Air Liquide:

 •  Forsikring
 •  Visum og administrationsgebyrer
 •  Flybillet til og fra Paris
 •  Indkvartering, morgenmad og frokost

International praktik

Air Liquide tilbyder udvalgte studerende mulighed for at komme i praktik i udlandet.

Praktikken varer 2-6 måneder, alt afhængigt af deltagerens og virksomhedens behov. Du får mulighed for at få et uvurderligt indblik i de daglige aktiviteter og de udfordringer, som de forskellige virksomhedsområder står overfor. Gennem praktikken knytter du kontakter, samtidig med at du har en proaktiv tilgang til din karriereudvikling.

VIE – for nyuddannede

VIE (Volontariat International en Entreprise, baseret i Frankrig) giver nyuddannede en unik mulighed for at udføre en international opgave.

Opgave af en varighed på ca. 6-24 måneder, med løn. Denne internationale oplevelse kræver, at du tager et selvstændigt ansvar, hvilket er en god forberedelse til din kommende karriere.

Air Liquide tilbyder flere forskellige VIE-roller, både hvad angår geografisk placering, virksomhedsområde og arbejdsopgaver. Ved at arbejde selvstændigt og selv tage et ansvar lærer du at lede dine egne projekter.

ALLEX – et program for fremtidige ledere

Hvis du snart er færdig med din uddannelse og overvejer en karriere hos Air Liquide?

Hvis du snart er færdig med din uddannelse og overvejer en karriere hos Air Liquide, har du måske overvejet, hvilken del af vores store virksomhed der vil være bedst for dig, når det handler om at udvikle dine kompetencer? Vi har svaret.

Vi kalder programmet ALLEX, hvilket står for Air Liquide Leading EXellence. Det er et toårigt program, som giver nyuddannede mulighed for at prøve kræfter med flere forskellige virksomhedsområder og lære virksomhedens kultur at kende.

Maria Larruy har en Master i Logistik fra DTU i Danmark. Maria startede ALLEX-programmet som Nordic supply chain analyst i Malmö i oktober 2015.

“I expect the ALLEX program to give me practical experience and a broad insight in all parts of the business while making contacts with people at all levels of the company. My onboarding has been very smooth, and I feel warmly welcomed by my colleagues. An introduction and training plan is helping me obtain all the competences I need for my position, and I am really excited about being a member of the team.”

Mød os på Karrieredagene

Ved at deltage i jobmesser, får vi mulighed for at møde potentielle medarbejdere og høre dine ønsker til job og karriere.

Ved at deltage på Karrieredagene får vi mulighed for at møde potentielle nye medarbejdere og høre om dine ønsker til job og karriere. Vi fortæller gerne om karrieremulighederne hos Air Liquide, og du får samtidig mulighed for at præsentere dig selv og dine planer for os.

DSE Messe, Mars 2019,  Danmarks Tekniske Universitet, Lyngby

Vil du vide mere?
Kontakt vores HR-afdeling

Læs mere

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup