Gå til hovedindhold
Lægemidler og bioteknologi – værdikæde
Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Inertering, beskyttet atmosfære og rensning

Råvarer, API'er og hjælpestoffer kan være følsomme over for oxygen og fugt i luften. Derfor er det ofte nødvendigt at beskytte dem med en inert gas for at undgå utilsigtede reaktioner, så lægemidlets virksomme egenskaber bevares. Inertering, beskyttelse og rensning med nitrogen bidrager også til at mindske risikoen for antænding og eksplosion ved fx lagring af letantændelige opløsningsmidler og formaling af pulver. Air Liquides løsninger, som omfatter gas, udstyr og tjenesteydelser, giver dig et optimeret forbrug af nitrogen og nøjagtig kontrol.

Gasser

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges, fx gascentraler og udtagsposter.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Sikkerhedsdatablade og brochurer

Hvorfor vælge os?

 • 01

  Eksperter inden for din branche

  Vi har ekspertise inden for din branche og leverer pålidelige og højrene gasser og sikre metoder til gasforsyning, der er tilpasset dine krav og behov.

 • 02

  Skræddersyede løsninger

  Air Liquide har ekspertviden inden for bl.a. temperaturkontrol og inertering, hvilket gør det muligt for os at levere innovative og skræddersyede løsninger til hele forsyningskæden i din virksomhed.

 • 03

  Opfyldelse af lovkrav

  Vi sikrer i samarbejde med dig, at du følger eksisterende kvalitets- og lovkrav inden for dit område. Vores gasser produceres og leveres i overensstemmelse med GMP (Good Manufacturing Practice) og specifikationerne i Den Europæiske Farmakopé.

 • 04

  Kvalitetskontrol

  Vi har udviklet en række gasprodukter, der er beregnet specielt til API-producenter (API, Active Pharmaceutical Ingredients) og lægemiddelprodukter. Vores højrene gasser er sporbare og leveres med analysecertifikat og produktionscertifikat.

 • 05

  Pålidelige leverancer

  Takket være Air Liquides unikke logistikløsning til kølekæden kan dine produkter forblive stabile og transporteres uden at tage skade.