Gå til hovedindhold
Lægemidler og bioteknologi – værdikæde
Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Emballage

Visse lægemidler er følsomme over for den oxygen og fugt, der er i luften. Derfor skal de ofte beskyttes med en inert gas, for at de bevarer deres behandlingseffekt. Visse terapeutiske proteiner pakkes i en nitrogenatmosfære under fill-finish-processer for at forlænge holdbarheden. Da gassen kommer i direkte kontakt med det færdige lægemiddelprodukt, er det vigtigt, at gasforsyningen er pålidelig og følger det gældende regelsæt. Air Liquide tilbyder produktprogrammet PhargalisTM – gasser der er udviklet specielt til lægemiddel- og biotekindustrien. Gasserne produceres og leveres i overensstemmelse med GMP (Good Manufacturing Practice) og specifikationerne i Den Europæiske Farmakopé.

Gasser

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges, fx gascentraler og udtagsposter.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Sikkerhedsdatablade og brochurer

Hvorfor vælge os?

 • 01

  Eksperter inden for din branche

  Vi har ekspertise inden for din branche og leverer pålidelige og højrene gasser og sikre metoder til gasforsyning, der er tilpasset dine krav og behov.

 • 02

  Skræddersyede løsninger

  Air Liquide har ekspertviden inden for bl.a. temperaturkontrol og inertering, hvilket gør det muligt for os at levere innovative og skræddersyede løsninger til hele forsyningskæden i din virksomhed.

 • 03

  Opfyldelse af lovkrav

  Vi sikrer i samarbejde med dig, at du følger eksisterende kvalitets- og lovkrav inden for dit område. Vores gasser produceres og leveres i overensstemmelse med GMP (Good Manufacturing Practice) og specifikationerne i Den Europæiske Farmakopé.

 • 04

  Kvalitetskontrol

  Vi har udviklet en række gasprodukter, der er beregnet specielt til API-producenter (API, Active Pharmaceutical Ingredients) og lægemiddelprodukter. Vores højrene gasser er sporbare og leveres med analysecertifikat og produktionscertifikat.

 • 05

  Pålidelige leverancer

  Takket være Air Liquides unikke logistikløsning til kølekæden kan dine produkter forblive stabile og transporteres uden at tage skade.