Gå til hovedindhold

LASAL™

Gasser til laserformål

LASAL™ – gasser til laserformål

LASAL er Air Liquides produktnavn for gasser til laserformål og omfatter et komplet sortiment af gasser, der er tilpasset til alle typer laserudstyr.

LASAL lasergasser omfatter kuldioxid, nitrogen, oxygen og helium, enten som rene gasser eller i blandinger. Hvilken eller hvilke gasser der skal bruges, afhænger af laserudstyrets type og arbejdsopgave. Normalt anvendes nitrogen, helium og kuldioxid til laserkaviteten, nitrogen eller oxygen til skæring, og argon eller helium som beskyttelsesgas ved svejsning. Ud over gassen tilbyder vi teknisk rådgivning, service, udstyr til gas og uddannelse.

Uanset hvilken gas du skal bruge til dit anvendelsesformål, hjælper vores LASAL-gasser og gasblandinger dig med at sænke dine driftsomkostninger ved at øge produktionshastigheden og kvaliteten og forlænge levetiden for dit laserudstyr.

Lasergasser anvendes til svejsning, skæring, overfladebehandling og mærkning

Laserteknologi anvendes i stadig større udstrækning i industrien, først og fremmest til svejsning, skæring, overfladebehandling og mærkning, og særligt til anvendelsesformål, hvor der stilles høje krav til mål, overfladenøjagtighed og lav varmepåvirkning, og til komponenter med en kompliceret form, hvor det er nødvendigt med høj præcision. Laser anvendes ved pladebearbejdning, fremstilling af køkkenudstyr, elektronikkomponenter eller detaljer til robotsvejsning inden for bilindustrien.

Levering af LASAL

Air Liquide leverer LASAL i forskellige volumener og blandinger på flasker.

Har du brug for gas i store mængder, kan vi levere den i flydende form via tankbil. Vi installerer i så fald en egnet tank og fordamper med kontrol af dit gasforbrug.

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges, fx gascentraler og udtagsposter.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Brancher, som anvender LASAL

Læs mere om anvendelse af LASAL i din branche:

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup