Gå til hovedindhold

Nexelia til køling og frysning

Gasser, udstyr og teknisk support

Totalløsning til køling og frysning af levnedsmidler

Nexelia til køling og frysning af fødevarer er en totalløsning, der omfatter levering af Air Liquides levnedsmiddelgasser ALIGAL 1 og 2, applikationsudstyr og teknisk support samt et skræddersyet Performance Service-program, der optimerer din fødevarelproces. Denne løsning er til dig, der ønsker konkurrencedygtige omkostninger til køling eller frysning af fødevarer.

Vi definerer sammen de resultater, du ønsker at opnå, og i vores forpligtelse indgår at hjælpe dig med at opnå disse resultater.

Kryogen køling og frysning er et konkurrencedygtigt alternativ

Ændrede madvaner hos forbrugerne og stigende priser på både levnedsmiddelråvarer og brændstof betyder, at du som fødevareproducent må fokusere på innovationer og på at holde dine omkostninger nede. Processer, der involverer kryogen køling og frysning af levnedsmidler, er et konkurrencedygtigt alternativ med hensyn til produktivitet, fleksibilitet og omkostninger, uden at du behøver at gå på kompromis med levnedsmiddelsikkerhed og produktkvalitet.

Læs mere om Nexelia til køling og frysning af levnedsmidler:

Levering af gas

Air Liquide leverer ALIGAL levnedsmiddelgas i forskellige volumener og koncentrationer på flasker eller i flydende form.

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til der, hvor den skal bruges, fx gascentraler og reduktionsventiler.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Brancher der anvender Nexelia

Læs mere om anvendelse af Nexelia inden for din branche.

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup