Gå til hovedindhold
Air Liquide i Norden bidrager til nedbringelse af klimaforandringer via udvikling af innovationer.

Udvikling af innovationer og løsninger

Air Liquide i Norden bidrager til nedbringelse af klimaforandringer via udvikling af innovationer og løsninger, der fører til øget energieffektivitet.

Air Liquide i Norden bidrager til nedbringelse af klimaforandringer via udvikling af innovationer og løsninger, der fører til øget energieffektivitet, mindre CO2-udslip og ressourceoptimering hos vores kunder. Green Origin klimasmart gas er et eksempel på en innovation, der fører til mindre CO2-udslip.

Nogle af vores innovative løsninger medfører større bæredygtighed, f.eks. mindsket energiforbrug, længere holdbarhed på fødevarer, rensning af spildevand og mindsket anvendelse af kemikalier, mens andre innovationer påvirker produktsikkerhed og kvalitet.

Air Liquide-koncernen arbejder for at bidrage til udviklingen af et fossilfrit samfund. I Norden arbejder vi aktivt med dette, bl.a. ved at udvikle biogas til industri og transport samt fremme gasformig hydrogen som en fremtidig energikilde, og ved at undersøge og udvikle mulighederne for CCS (Carbon Capture and Storage).

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup