Gå til hovedindhold
Air Liquides strategi er at sikre, at vi har den rigtige ekspertviden på rette tid og rette sted.

Vores medarbejdere

For at opfylde vores kunders krav har Air Liquide en mangfoldighed af talenter og en langsigtet bæredygtig strategi, der sikrer, at vi har den rigtige ekspertise.

Viden, passion og engagement

Vi mener, at talent er mere end bare viden. Talenter hos Air Liquide er medarbejdere, der via deres evner, deres passion og deres engagement gør, at virksomheden drives med succes og fremgang. For at kunne opfylde vores kunders forventninger inden for forskellige brancher har vi en mangfoldighed af talenter og en langsigtet strategi, der sikrer, at vi har den rigtige ekspertviden på rette sted og i rette tid.

Hos Air Liquide har vi den holdning, at medarbejderne er kilden til vores succes, og derfor er virksomheden afhængig af medarbejdernes intelligens, kreativitet og arbejde med hele tiden at forbedre deres resultater. Vi giver medarbejderne ansvar og har tillid til den måde, de udfører deres arbejde på. I vores virksomhed opmuntrer vi også til en sund balance imellem fritid og arbejdsliv, da vi ved, at det giver engagerede og succesfulde medarbejdere.

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup