Gå til hovedindhold

Qlixbi. Bare klik og svejs!

Qlixbi  fra Air Liquide er en nyhed, der forenkler arbejdet for dig som svejser.

Qlixbi er en nyhed, der på mange måder forenkler arbejdet for dig som svejser. Konceptet har to komponenter: En separat connector, der kan rotere 360°, og et beslag på gasflasken. Connectoren “klikkes” på gasflasken, og du kan begynde at svejse. Arbejdet vil være sikkert, enkelt og effektivt!

Qlixbi er et nyt og innovativt system, der gør livet lettere for dig som svejser. Dit arbejde bliver mere sikkert, lettere og mere effektivt. Det bliver især smart, når du skal skifte gasflaske og bare skal klikke connectoren på flasken. 

Qlixbi fås i flasker på 33 liter/300 bar og 50 liter/200 bar.

Qlixbi fås også med indbygget regulator. Som en mulighed er der også en række praktiske digitale løsninger, der hjælper dig med at få overblik med det hele, der vedrører gassen og dine gasleverancer. Du vælger selv, om du vil anvende en smartphone, tablet eller computer.

Sikkert
Qlixbi kan rotere 360°. Du behøver ikke at flytte flasken, når du skifter arbejdsstilling. Denne nyhed forhindrer risikoen for skader, der kan opstå ved håndtering af tunge gasflasker på din arbejdsplads.

Enkelt
Qlixbi-connectoren klikkes på gasflasken. Det tager kun et sekund. Med en tydelig on/off-arm åbner du flasken og kan begynde at svejse med det samme.

Effektivt
En tydelig indikator lyser rødt, når gasflasken skal skiftes.

Læs mere om Qlixbi her.
 

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup