Tratamiento térmico fabricación aditiva Air Liquide

Gasløsninger til Additive Manufacturing

Fast jedes durch 3D-Druck gefertigte metallische Bauteil benötigt eine Wärmebehandlung

Air Liquide tilbyder skræddersyede gasløsninger til additiv fremstilling. Vi tilpasser gasleverancer, udstyr og tjenesteydelser til netop dine behov.

Vores løsninger omfatter:

  • Levering af gas: argon, nitrogen eller helium
  • Procesoptimering ved hjælp af gas
  • Gasinstallation
  • Sikkerhedsudstyr
  • Teknisk ekspertise ved projektering af gasinstallation og udstyr
  • Service og vedligeholdelse af gasinstallationer
  • Uddannelse i bl.a. sikker gashåndtering

    Gas og udstyr til sintring efter 3D-print

    Адитивно производство

    Argon eller blandinger af argon og hydrogen anvendes som beskyttelsesgas i ovnen under sintring. Gas med høj renhed er en nøglefaktor for at opnå de sidste mekaniske egenskaber, som du forventer af metaldele i 3D -print /additiv fremstilling.

    Vi hjælper dig med at vælge den rette gas til din proces. Air Liquides løsning til levering af gas til sintringsovnen er let og sikker at bruge. Designet gør det muligt at have en kontinuerlig og stabil gastilførsel til dit anlæg. Det er sikkert for brugeren, da det begrænser risikoen ved håndtering af gasflasker. Gassen opfylder specifikationerne fra forskellige maskinfabrikanter.

    Air Liquide tilbyder komplette gasløsninger til sintring. Vi leverer argon, nitrogen og hydrogen samt tjenester såsom flowkontrol og sikker overvågning.

    Sintring er en termisk proces, der anvendes i pulvermetallurgi og 3D -print. Det pressede eller trykte pulvermetal udsættes for en tilstrækkelig høj temperatur til, at pulveret kan kombineres og komprimeres. Den temperatur, der anvendes under sintringsprocessen, skal være lige under materialets smeltepunkt. Formålet med sintringen er at øge delens tæthed og dermed dens styrke og holdbarhed.

    Sintrede mekaniske komponenter produceres normalt i kontinuerlige ovne, og sintringen udføres i flere trin. Hvert trin kræver en specifik sammensætning af ovnatmosfæren for at processen kan lykkes.

    Air Liquide har udviklet metoder, der giver dig mulighed for at kontrollere atmosfærens sammensætning i hvert trin i hele processen. Atmosfæren i hvert trin kan justeres, så det passer til dine krav til de forskellige behandlede komponenter.

    Installation

    Vi producerer en optimal gasinstallation, der er skræddersyet til dine krav. For en proces med op til tre printere anbefaler vi gasforsyning via gasflasker. Ved en proces med mere end tre printere anbefaler vi gasforsyning via flaskebatterier eller en installation med flydende gas, der leveres til tanken.

    Installationen består af:

    • Gaspanel med eller uden switch-panel
    • Slanger og forbindelser, der kræves fra gastilførslen til ovnen

    Vores eksperter hjælper dig med at installere din gasløsning og kan give dine medarbejdere uddannelse i, hvordan de håndterer gasser på den sikreste måde.

    Gasser og udstyr

    Air Liquide tilbyder et komplet program med praktiske gasflasker til gasforsyning. Bag produktnavnene EXELTOP™, ALTOP™ og SMARTOP™ findes gasflasker med forskelligt tilbehør til alle dine behov og krav, uanset om du bruger store mængder gas eller har brug for en mindre mængde.

    Pris - produktforespørgsel?

    Skal vi hjælpe med at finde den rigtige gasblanding til dig? Og til den rette pris? Indsend dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.