Gå til hovedindhold
Stål- og metalforarbejdning – værdikæde
Vælg det trin i værdikæden, hvor Air Liquide kan tilbyde dig en løsning.

Forbrænding med oxyfuelbrændere

Air Liquide tilbyder oxyfuelbrændere til smeltning af stål, jern, aluminium, bly, kobber og messing.

Gasser

Udstyr

Air Liquide tilbyder gasudstyr, så du så sikkert som muligt kan få din gas frem til det sted, hvor den skal bruges, fx gascentraler og udtagsposter.

Læs mere om udstyr og gastilbehør under Udstyr.

Tjenesteydelser

Air Liquide tilbyder alle de tjenesteydelser, du har brug for for at kunne anvende vores gasser så sikkert, effektivt og rentabelt som muligt.

Læs mere om vores tjenesteydelser:

Sikkerhedsdatablade og brochurer

Hvorfor vælge os?

 • 01

  Et bredt sortiment

  Vi tilbyder flaskegas i forskellige volumener og alt det gasudstyr, du har brug for. Vi leverer også flydende gas på tank og løsninger, som indebærer produktion af gas på stedet ved dit anlæg.

 • 02

  Kvalitet

  Air Liquide fremstiller gasser i en række forskellige renhedsgrader, som dækker dine behov. Vi udfører desuden skræddersyede analyser på baggrund af dine ønsker.

 • 03

  Eksperter i verdensklasse

  Air Liquide er en global virksomhed med et internationalt netværk af eksperter, som er specialiserede i svejsning, skæring og varmebehandling. De hjælper dig i dit arbejde med udvikling og innovationer.

 • 04

  Bæredygtighed

  Vores produkter – ARCAL™, LASAL™ m. fl. – til stål- og metalforarbejdning er udviklet med tanke på miljøet, hvilket indebærer reduceret udledning af kuldioxid og nitrogenoxid.