Gå til hovedindhold
SMARTOP och ALTOP

Top-familien

Flasker til alle dine behov

Top-familien er Air Liquides praktiske flasker

Air Liquide har et komplet program med praktiske flasker til alle, der svejser. Bag produktnavnene EXELTOP™, ALTOP™, SMARTOP™ og ALbee™ med MINITOP™-hoved findes flasker med forskelligt tilbehør til alle dine behov og krav, uanset om du bruger store mængder gas eller kun har brug for en mindre mængde gas til f.eks. hobbysvejsning. Vi har givet vores flasker fællesbetegnelsenTop-familien.

EXELTOP™ er udstyret med Air Liquides nye totrins reduktionsventil

Exeltop

EXELTOP er en avanceret indbygget totrins reduktionsventil og efterfølgeren til vores bedst sælgende produkt ALTOP. Air Liquide har udviklet EXELTOP til alle, der svejser, og takket være vores førende teknologi og samlede ekspertise kan vi tilbyde en unik løsning med en række fordele:

  • Stabil gasstrøm takket være den indbyggede totrins reduktionsventil.
  • Hurtig og sikker tilslutning hver eneste gang. Hurtigtilkobling til alle gasser.
  • Brugervenligt design, nyudviklet on/off-arm og nyt gradueret håndhjul.
  • Holdbar med ergonomisk og stødabsorberende hætte.

Læs mere om EXELTOP

ALTOP™ er Air Liquides bestseller produkt i Top-familien

ALTOP Air Liquide

ALTOP er til dato det bedst sælgende produkt i TOP-familien. Det er altid klar til brug – du skal blot tilslutte slangen, så er du klar til at gå i gang med at svejse. Lynkoblingen får du af os!

ALTOP har integreret og beskyttet reduktionsventil, der er udstyret med on/off-greb, indholdsvisning og håndtag. Meget enkelt og meget funktionelt.

Læs mere om ALTOP

SMARTOP™ er Air Liquides flaske med standardventil

SMARTOP

SMARTOP er Air Liquides flaske med standardventil til alle, der svejser. Det er en flaskeventil med on/off-arm og indbygget indholdsmåler til flasker. Den har også en restgasventil, der forhindrer urenheder i at trænge ind i flasken. Du slutter din egen reduktionsventil til flasken.

Læs mere om SMARTOP

ALbee, brochure

PDF - 1.05 MB

ALbee™ udstyret med MINITOP™ er Air Liquides smarte bytteflaske

ALbee with Minitop

ALbee er Air Liquides bytteflaske med lynkobling (dog ikke Cool). Den er altid klar til brug. Tilslut slangen, og gå straks i gang med at svejse – lettere kan det ikke blive. ALbee findes i de smarte størrelser 5 og 11 liter.

ALbee har integreret og beskyttet reduktionsventil, der er udstyret med on/off-arm, indholdsvisning og håndtag. ALbee er det perfekte valg, hvis du ikke bruger store mængder gas. Du betaler et engangsbeløb for at disponere over flasken. Når flasken er tom, kan du henvende dig til én af vores 120 forhandlere over hele landet for at få flasken byttet til en ny.

ALbee findes både til dem, der svejser med beskyttelsesgas, og til dem, der anvender acetylen og oxygen til svejsning, skæring og lodning. Den fås desuden med nitrogen (Cool) til alle, der arbejder med HVAC-applikationer. ALbee er særlig egnet til alle, der arbejder mobilt eller er hobbysvejsere.

Læs mere om ALbee

Køb din flaske online!

Du kan let købe din flaske online.

ALbee Fly, brochure

PDF - 502.83 KB

Gas til balloner

Gør din studenterfest, børnefødselsdag, fødselsdagsfest eller dit bryllup endnu mere festlig! ALbee™ Fly giver din fest et ekstra pift med heliumballoner. Du finder mere information om gas til balloner på ALbee Fly

Adresse

Høje Taastrup Vej 42, 2630 Taastrup